Pakej Copywriting Pro

ANDA PENIAGA ONLINE? JUALAN SUAM-SUAM KUKU? MASIH TAK TAHU APA MASALAH YANG MELANDA BISNES ANDA?



Ceritanya begini :


Anda sedang berehat di rumah bersama pasangan sambil menonton movie.


Tiba-tiba phone anda berbunyi lalu anda mengangkatnya;




“Hello, kami dari Syarikat Insurans ABC.”






Anda pernah alami situasi ini?


Apa yang anda rasa?




Menyampah, bukan?



Eh, bukan menafikan insurans tak bagus. Tidak!

Cuma cara dia beriklan itu yang tak kena


Biarlah produk insurannya hebat dan bagus,

Tapi kalau permulaannya mengecewakan,
Anda tidak akan terus mendengarnya lagi, kan?


Dalam hati mula kata;

  • "Dah la call tiba-tiba, tak minta izin."
  • "Mana dia dapat nombor aku?"
  • "Bukannya nak perkenalkan diri pun."
  • "Kalau iyea pun, tanya la dulu. Tak boleh ke?"



Namun, yang anda tak perasan,

Anda mungkin buat perkara
yang sama di medium online



Huh?




Iyea la,

  • Tag orang sana sini sampai ada yang unfriend,
  • PM orang sampai orang naik menyampah,
  • Iklan hardsell je sampai FB kena block.


Lepas tu FB anda krik krik, dihujani bunyi cengkerik,
Tiada engangment antara rakan FB















Diri pula tanya;

  • "Awat sales tak masuk sedangkan dah buat marketing?"
  • "Produk aku tak bagus ke?"
  • "Mesti kena buatan orang ni. Cis!"



Lepas tu, tulis lagi iklan yang berbentuk hardsell
Yang seakan memaksa orang membeli saja

Sampai prospek sendiri rasa annoying















Jadi,

Apa sebenarnya yang membuatkan orang susah nak membeli dari kita?


Kerana kita

TAK GUNA EMOSI KETIKA MENJUAL

Dalam Facebook, kita menjual tanpa prospek melihat kita,
Tanpa mereka lihat sendiri produk kita di depan mata

Sebab itulh pemilihan ayat yang beremosi
dan yang tepat AMAT PENTING


Anda mahu tahu rahsia menggunakan ayat emosi yang tepat,
Agar terus menjentik emosi prospek pada masa yang tepat,

Seterusnya meningkatkan jualan anda,


Seperti di bawah?



























Emosi ini dijana melalui copywriting kita

Dan jika emosi kita tepat,
Maka ia akan mempengaruhi tindakan prospek


Ya, ini saja rahsianya

Jentik emosi prospek,
Dan guna perkataan yang tepat,
Pada masa yang tepat



Dan saya dedahkan kesemua rahsia penulisan beremosi ini
tanpa sembunyikan walau satu pun dalam




PAKEJ COPYWRITING PRO




Insya-Allah,


Selepas anda miliki Pakej ini,
Anda akan dapati bahawa Copywriting anda sebelum ini

Sebenarnya tidak betul























Dan Insya-Allah,

Anda akan tahu step-by-step,
Cara memukau prospek melalui Copywriting


















Sebagai seorang copywriter,
Saya biasanya ambil upah RM300 untuk satu Copywriting

Bagi Founder Produk,
Nilai RM300 mungkin sedikit bagi mereka


Tapi bagi peniaga yang baru nak naik,
RM300 pastilah nilai yang besar.

Kan?



Hinggalah saya terfikir,

    "Kenapa saya tak ajar saja ilmu
    copywriting dan storytelling ni?"



Ya, saya juga memang ada mengadakan
kelas dan bengkel copywriting dan storytelling ini



Tapi saya faham,

Bukannya semua orang boleh hadiri kelas seperti ini,
Yang mana yurannya mencecah RM150

Belum cerita kena tinggal anak bini lagi,
Transport nak ke sana lagi





Maka kerana itulah,
Saya hasilkan Pakej Copywriting Pro ini






Zaman kini,

Prospek sudah terlalu educated,
Dan terhimpit dengan lambakan iklan.


Percayalah,

Walaupun produk anda hebat,
Walaupun marketing anda superb,

Tapi jika anda tiada ilmu Copywriting dan Storytelling,
Anda tetap sukar menjual di Facebook




"Apa sebenarnya yang ada dalam pakej ni?"


Nah, anda bacalah sendiri apa yang ada di dalam Pakej ini;


1. Ebook Copywriting Teragung (RM50)

  Pelajari cara buat Avatar agar iklan anda lebih specific.

  Ketahui step by step menyusun copywriting agar prospek membaca iklan anda hingga habis.

  Kenali jawapan yang tepat untuk mencipta headline yang beremosi untuk tarik pelanggan supaya senang membeli.

  Kenali cara tulis CTA yang terhebat dalam sejarah peradaban dunia.



2. Ebook Storytelling Jerung (RM50)

  Cara menulis storytelling yang terbukti tidak memperbodohkan pelanggan yang membaca,

     lalu cangkuk hati mereka tanpa perlu paksa mereka.

  Ketahui cara tulis soft storytelling dan time yang betul untuk menjual.

  Kenali watak, lokasi dan masa agar lebih mudah anda mahu menulis.

  Rahsia buat pembaca ter’komen’ dan share post anda hingga membuatkan post anda
 
     menjadi viral.



3. Ebook Gambar Pukau (RM40)


   Teknik menulis headline dalam gambar yang buat post anda paling hebat dalam laman social.

   Bagaimana mahu memilih gambar yang WOW.

  Ketahui cara menyusun gambar yang dirahsiakan oleh sifu-sifu IM.

   Teknik memilih gambar yang disukai oleh Facebook



4. Ebook 20 Skrip Lagenda (RM40)


  Tiru dan edit 20 skrip dalam ebook ini untuk menjadi skrip copywriting anda yang paling kebaboom!



5. Support Group FB Lifetime (RM200)

Ini yang paling best! Join Support Group di Facebook untuk SEUMUR HIDUP! Anda boleh letak copywriting anda di sini, dan insya-Allah pakar-pakar copywriting akan bantu baiki copywriting anda menjadi superb!

Tambah padu bila saya akan sentiasa upgrade ilmu dan ebook secara PERCUMA khas untuk ahli group ini.



6. Channel Telegram (RM150)


Bukan sekadar di Facebook, Pakej ini juga menyediakan channel telegram. Anda boleh topup ilmu marketing tanpa perlu buka Facebook lagi!



        "WOW! 4 ebook bersama support group
di Facebook dan channel telegram!
Tapi pakej yang sebegini lengkap
mesti mahal, kan."



Kalau dicongak harga pada pakej ini :
 
  1. Ebook Copywriting Teragung     = RM50
  2. Ebook Storytelling Jerung            = RM50
  3. Ebook Gambar Pukau                   = RM40
  4. Ebook 20 Skrip Lagenda               = RM40
  5. Keahlian ke Support Group FB  = RM200
  6. Keahlian ke channel telegram   = RM150                                                     
      Jumlah keseluruhan     RM530                                                        

Ini bukan nilai yang saya saja-saja letak.
Ini memang nilai sebenar bagi Pakej Lengkap Copywriting Pro ini


Tapi saya faham,
Kebiasaannya para peniaga online yang baru nak naik,
Hadapi sikit kesulitan untuk laburkan wang sebanyak itu.


Jadi, 

Saya berbesar hati beri tajaan RM470 demi tujuan pendidikan


Bermakna,
Anda hanya perlu laburkan RM60 SAHAJA
untuk memiliki Pakej Copywriting Pro ini, sekarang

(Serius, harga RM60 terlalu murah sangat berbanding apa yang akan anda dapat nanti)









Eh, anda masih takut dan ragu lagi?



Nah,
saya siap saya beri JAMINAN KEPUASAN 30 HARI


Bermakna, saya izinkan untuk anda beli dulu pakej ini
Jika rasa tak berbaloi dengan kualiti ebook, maklumkan pada saya

Saya akan pulangkan wang RM60 anda.



Jadi, apa lagi alasan anda untuk
takut memiliki Pakej Copywriting Pro ini?





"Saya sesuai ke untuk beli Pakej ni?"


InsyaAllah, Pakej ini memang amat sesuai untuk semua bisnes online mahupun ofline





"Saya jenis slow. Dah join kelas sebelum ni pun,
saya masih
  tak jelas tentang copywriting.
   Jadi, boleh ke saya follow ebook tuan ni?"


Jangan bimbang, sebab ebook ini saya hasikan dengan bahasa yang paling mudah, dan mengikut step-by-step.

Kalau sebelum ni anda dah habiskan ratusan ringgit beli ebook dan join kelas,
tapi masih tak faham nak hasilkan copywriting yang bagus,

anda memang wajib miliki Pakej ini.
















"Pakej ni memang berkesan ke untuk lonjakkan
sales saya yang suam-suam ni?"


Sebenarnya, anda sendiri yang tentukan kejayaan anda.
Pakej ini hanya beri jalan, tolong bukakan pintu untuk anda

Apapun, alhamdulillah, kerana ramai pembeli Pakej ini
yang berjaya hasilkan income selepas apply ilmu dalam pakej ini.

Mereka pun boleh,
sedangkan ada kalangan mereka yang masih baru,
masih bertatih buat bisnes online.

Insya-Allah anda pasti boleh hasilkan income yang lebih lebat!



















"Kalau saya dah baca, tapi masih tak dapat hasilkan
Copywriting yang baik, macam mana?"


Insya-Allah, anda letak saja copywriting anda dalam Support Group.
Pakar-pakar copywriting akan bantu baiki copywriting anda.

Atau, anda tiruvasi saja copywriting daripada ebook 20 Skrip Copywriting
Lagenda. Insya-Allah, memang mudah sangat nak ditiruvasi.




















"Kalau saya nak menjual di FB personal je, tanpa guna FB Ads, boleh ke?"



InsyaAllah boleh







Tapi kalau guna FB Ads,
Insya-Allah lagi lebat hasilnya








Dan seperti yang saya kata,

saya izinkan anda untuk refund
jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti ebook.


Saya buat begini untuk memudahkan anda membeli pakej ini dengan tenang
Tanpa sebarang risiko kerugian





Masih was-was?
Mahu lihat lagi real testimoni?

























Saya tahu harga RM60 sebenarnya terlalu murah untuk harga 4 ebook dan support group.


Jangan salahkan saya jika esok lusa,
Harganya akan dinaikkan




Lebih baik anda membelinya sekarang,
Daripada anda membelinya dengan harga yang lebih mahal
(walaupun itu yang saya lebih gemari, heh)


Tapi kalau anda sendiri mahu membayar dengan lebih mahal,
Kerana tahu ilmu yang saya dedahkan dalam pakej ini jauh lebih mahal,
Saya terima saja pemberian anda. Heh.





Sebenarnya saya boleh saja jual tiap satu ebook ini dengan harga RM25,
dan itu pun memang dah murah sangat.

Tapi ini, saya pakejkan keempat-empat ebook,
bersama Support Group di FB dan whatsApp pula dengan harga RM40 je



Insya-Allah, milikinya sekarang,
Baca serta amalkan,
Doa dan tawakkal,
Dan gandakan sales anda

Insya-Allah

Langkah seribu bermula dari satu

Mulakan langkah satu anda sekarang
Insya-Allah, saya tunggu anda dalam Support Group ya

Dengan lafaz bismillah,
Saya mohon anda buka online banking sekarang ya

Tak baik tangguh-tangguh

Tak luak pun nilai pelaburan RM60,
Berbanding 4K yang anda bakal dapat nanti,
Insya-Allah


p.s : Jika anda sudah selesa dengan kehidupan anda sekarang, bolehlah anda keluar daripada web ini dan teruskan jalani kehidupan biasa anda.

p.s : Jika anda mahu berubah, insya-Allah pelaburan RM60 ini mampu membantu membuka pintu rezeki anda.

Daripada digunakan RM60 untuk makan KFC dan tahan kenyangnya dalam tempoh 3jam, adalah lebih baik anda laburkannya demi ilmu agar insya-Allah anda boleh beri kekenyangan pada orang lain pula melalui hasil keuntungan bisnes anda.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
KopiWriting
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Contoh : Hamid Addin

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel cwprobysifu@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMuhd Hamiduddin bin Ahmad
No. Akaun169972075981
Buka Maybank2u  
PenamaMuhd Hamiduddin bin Ahmad
No. Akaun7605847346
Buka CIMB Clicks